Van Grauw Naar Glow: Ontdek Jeugdige Schoonheid Met Onze Geavanceerde Behandelingen

 

Een prachtige, verjongde huid in een mooie conditie, waarbij kleine imperfecties en lijntjes weg zijn en de huid weer "vol" en levendig is? Dat is waar we naar streven toch?

 

Op zoek naar een verfrissende verjonging zonder de stap naar een arts of kliniek te hoeven zetten? Bij Raanee Beauty hebben we precies wat je nodig hebt! Onze behandelingen bieden de perfecte balans tussen traditionele schoonheidsverzorging en medische ingrepen. 

Onze geavanceerde behandelingen zoals de Laser , stimuleren de cellen, heractiveren de stofwisseling van de cel, waarbij de huid wordt gelift en met andere behandelingen wordt de huid diep gevoed zodat de vochtbalans weer op peil is en dus de huid weer zijn glans krijgt, waardoor je kan genieten van een prachtige, jeugdige uitstraling. 

 

Met de combinatie van deze behandelingen wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en de microbloedsomloop van de huid is weer op orde.  Voor egale mooie huid.

 

Is natuurlijke huidverjonging iets voor u? Op een relaxte en pijnloze manier en zonder chirurgie de huid 6 tot 10 jaar jonger?

De Laser is bedoeld voor het liften van het gezicht, het verstrakken van de oogcontouren en de behandeling van vochtwallen onder de ogen. U beleeft een ongelofelijke verrassing van een totale huidmetamorfose met een behandeling die ingrijpt op het neurosysteem. De Laser is een niet-invasieve lasertechniek(NIL) ook wel koud laser genoemd. Door deze laser op de huidcellen in te laten werken wordt de stofwisseling van de cel opnieuw geactiveerd waardoor je een strakkere, verbeterde  huid met een frisse uitstraling krijgt.

Effecten

  • verbetert de weefselspanning
  • anti-ontsteking en anti-roodheid
  • vermindert vochtwallen en oedeem
  • snelle reparatie van weefsels
  • beter functioneren van cellen
  • stimuleert de micro circulatie
  • versnelt en versterkt de collageen productie
  • verstrakking oogcontouren
  • ontspannende behandeling

De voordelen: direct zichtbaar en lang aanhoudend resultaat, geheel pijnloos en 100% veilig en voor alle huidtypes/leeftijden.

Hi, ik ben Regina van Raanee Beauty . In 2006 opende ik de deuren van mijn eigen beauty atelier. Na 300+ klanten liefdevol te hebben geholpen ontdekte ik dat een tekort aan hydratatie een belangrijke oorzaak is van huidveroudering. Ik vind het fantastisch om, ginspireerd door deze kennis mooie, effectieve behandelingen en producten voor u samen te stellen zodat je elke dag kunt stralen. Beautyoplossingen waar u dus op kunt vertrouwen en die uw schoonheid benadrukken. Het vervult me met blijdschap wanneer ik merk dat een klant zelfverzekerder wordt en zichzelf weer bewondert, alsof ze de mooiste vrouw op aarde is. Het moment waarop ze opnieuw verliefd op zichzelf, is werkelijk prachtig. 

 

Zoek je een manier om je huid weer stevig, frisser, levendiger en stralender te maken? Een huid die de felbegeerde glow bezit. Een huid die spreekt van gezondheid en schoonheid?

Het beste van alles! Je kunt een gratis proefbehandeling ervaren. Dus....maak vandaag nog geheel vrijblijvend een afpraak voor een gratis proefbehandeling met de Laser! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Raanee Beauty .

 

Raanee Beauty

Dijkerstraat 18

6006 PS Weert

Nederland

Tel: 0495-235622

Whatsapp: 06-29203956