Be Unapologetically Beautiful

Shine Like The Powerful and Extraordinary Woman That You Are

Regina Renier: Passie voor schoonheid en Natuurlijke Verjonging

 

Regina heeft grotendeels van haar leven gewijd aan het streven naar een prachtige,  verjongde huid die straalt van vitaliteit. Al van jongs af aan koesterde ze een diepe liefde voor schoonheid en voelde ze de drang om deze passie te delen met andere vrouwen.

 

In 2006 zette Regina een belangrijke  stap in de wereld van schoonheid door de deuren van haar eigen beautysalon te openen. Met meer dan 300 behandelingen voor haar klanten, die ze met zorg en toewijding heeft behandeld ontdekte ze de cruciale rol van hydratatie in het voorkomen van huidveroudering. Dit inzicht vormde de kiem tot het concept van Regina Renier Beauty, tegenwoordig Raanee Beauty; een verfijnde verzorgingslijn die streeft naar het herstellen van een gezonde vochtbalans in de huid.

 

De rode draad die al haar verzorgingsproducten verbindt is het gebruik van essentiële vochtbinders die ze in elk product verwerkt. Ze begrijpt dat hydratatie de sleutel is tot een jeugdige uitstaling. Als gepassioneerde natuurliefhebber heeft Regina zich laten inspireren door de prachtige wereld van planten en bloemen. Ze heeft het beste van deze natuurlijke elementen geintegreerd in haar producten, waardoor elke formule een eerbetoon is aan de schoonheid die de natuur te bieden heeft.

 

Met Raanee Beauty nodigt Regina vrouwen uit om hun natuurlijke schoonheid te omarmen. Haar toewijding aan het behoud van een mooie, gezonde huid is niet alleen een schoonheidsritueel, maar het is ook haar missie om vrouwen in hun kracht te laten staan en zich zelfverzekerd te voelen in hun eigen huid. Hiermee wil zij niet alleen uiterlijke schoonheid benadrukken, maar ook innerlijke schoonheid omarmen. Daarmee belichaamt Raanee Beauty ook de levensfilosofie "keep your skin glowing and your mind going" die het welzijn van vrouwen bevordert.